За нас

През пролетта на 2010 година, след много усилия и труд, създадохме първата ни семейна ферма за охлюви в биологично чист регион в югозападна България. Бяхме много горди от резултата и това е валидно и до сега. 2010 година бе първият сезон, в който пуснахме за угояване 150 000 броя малки охлючета от вида Helix Aspersa Maxima.

Огромно предимнство за нас беше площта на фермата – 0,5дка. На този малък обект ние развивахме уменията си  в продължение на 6 години и получихме много ценен опит, който включваше и  усет и разбиране към нуждите на охлювите от момента на пускане в тревните площи до момента на събиране и подготовка за продажба.

През 2016 година последвахме естествения ход на бизнеса и желанието ни за развитие и  закупихме парцел от 8 дка отново в биологично чист регион в село Жиленци – югозападна България. Този парцел в момента е натоварен на 25% и новата ни ферма е с площ от 2 дка. Целта ни е до 2022 година да сме натоварили минимум 50% от парцела за да можем да отговорим на по големи поръчки от бъдещите ни клиенти, а в това нямаме никакво съмнение.

Поздрави баща и син Кадийски